Om oss

Hållbara Byggklubben är en ideell förening för dig som vill skapa ditt eget boende men inte riktigt vet var du ska börja… och en mötesplats för alla som vill bidra till hållbart bostadsbyggande genom kunskap och resurser.

En viktig uppgift för klubben är att skapa nätverk och mötesplatser där de som är intresserade av hållbart byggande kan hitta likasinnade. Att visa alternativ till höga lån för en lägenhet i stan eller att renovera ihjäl sig i ett gammalt hus. Föreningen driver Bostadsönskelistan samt har till syfte att ordna studiebesök, seminarier och cirklar.

Byggnätverket fick 2017-2018 stöd av Leader Sjö, skog och fjäll samt Europeiska regionala utvecklingsfonden

Vi finns på Facebook i gruppen Byggklubben och ingår i Hållbart Byggnätverk som grundades som ett projekt inom Leader Sjö Skog och Fjäll. Vi är också ett framstegsteam inom Smice (förkortningen står för Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi) som stöttar initiativ för ett mer hållbart Mittnorden, socialt, ekologiskt och ekonomiskt.

Den ideella föreningen ”Hållbara Byggklubben” grundades 2016 i Östersund och har organisationsnummer 802503-9507. I styrelsen ingår Britt Eriksson, Rebekah Kallin, Karin Johansson, Ole Rönning Kristiansson och Hans Boström.

Bli medlem genom att sätta in 20 kr på föreningens bankkonto i Swedbank, 8147-1, 964 664 340-4. Ange namn och mejladress som meddelande.